Torstai Tarot – vuoden ensimmäinen täysikuu

Vuoden ensimmäinen täysikuu! Kuukalenterissa sen nimi on Wolf Moon – suden kuu – lähinnä kai näin keskitalvella kuuta ulvovien susien vuoksi. Ainakaan äkkiseltään en löytänyt tuohon muuta tarinaa.

Kuten aina, täydenkuun aika kehoittaa katsahtamaan taaksepäin, keräämään saadut oppitunnit muistiin ja heittämään jäähyväiset kaikelle sille, mitä ei enää halua kantaa mukanaan. Nyt peruuttava Merkurius voimistaa tätä vaikutusta vielä entisestään. Täydenkuun lakipiste osuu nyt perjantain ja lauantain väliseen yöhön, mutta vaikutus kestää aina useamman päivän.

Vallalla on toisilleen varsin vastakohtaisia energioita ja on paljon itsestä kiinni, kokeeko tuon suurena ristiriitana vai toisiaan täydentävänä. Aurinko on pragmaattisen ja voitontahtoisen Kauriin merkissä, täysikuu pehmeän ja auttavaisen Ravun merkissä ja kun peruuttava Merkurius hallitsee kaupankäyntiä ja sopimuksia, tämä täydenkuun aika on täydellinen hetki sekä ihmissuhteiden että vuoden aikana tehtyjen sopimusten tarkasteluun.

Katsotaanpas, mitä korteilla on sanottavana vuoden ensimmäisestä viikonlopusta. Homma toimii näin:

 • Vedä syvään henkeä, sulje halutessasi silmät ja keskity.
 • Valitse sitten yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
 • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Pyriitti

Lisää muistia ja vahvistaa keskittymiskykyä. Myönteinen kivi, joka helpottaa riittämättömyyden tunnetta ja mahdollistaa oman potentiaalin näkemisen. Vahvistaa taloudellista menestystä ja houkuttelee luokseen kaikenlaista muutakin menestystä.

Seleniitti

Seleniitti on hyvin voimakas kivi, joka puhdistaa ja vahvistaa selkeää ajattelua sekä tukee henkistä kehitystä. Se on monien suosikkivoimakivi, sillä se puhdistaa energioista pois kaiken sen, mikä jarruttaa kasvua.
Seleniitti rauhoittaa levotonta kroppaa ja tasapainottaa mieltä. Erinomainen kivi yöpöydälle, joogaharjoituksiin tai meditaation tueksi.

Vihreä jade

Vähentää kielteisyyttä, edistää pitkäikäisyyttä ja auttaa unelmia toteutumaan. Voimakkaasti suojeleva kivi opettaa viisautta rauhassa ja houkuttelee hyvää onnea sekä ystäviä. Erityisesti nauravan buddhan muotoon hiotun vihreän jaden sanotaan tuovan mukanaan maallista menestystä ja vaurautta. Suojeleva kivi, joka opettaa viisautta, houkuttelee hyvää onnea ja ystäviä.

1. Maljojen Prinssi

Tulossa vaikuttaisi olevan varsin fyysinen viikonloppu. Paljon hyvää energiaa, mutta silti pitää muistaa myös levätä. Oman kehon kunnioittaminen ja arvostaminen on ensiarvoisen tärkeää ja sen viestejä kannattaa kuunnella sisäiset korvat höröllä. Jos toiveissa on perinteisten sovinnaisuuden rajojen rikkominen, nyt on siihen erinomainen hetki.

Vinkki viikonlopuksi: elämä ei ole pelkästään henkinen tai intellektuaalinen kokemus, fyysiset tarpeet ovat olennainen osa ihmisenä olemista myös. Kortti viittaa varsin selkeästi siihen suuntaan, että kehottaisin vaihtamaan puhtaat lakanat. 😉

2. Maljojen Ritari

Levollisuus, joustavuus ja luova tunteiden ilmaisu on tulevan viikonlopun avainsanoja. Kortti edustaa epäitsekästä romanttista rakkautta ja muistuttaa, että turhamaisuus ja pinnallisuus on täydellistä ajan ja energian tuhlausta. Jokainen hetki on erilainen, mutta kohtaamalla ne avoimesti, levollisesti ja joustavasti sitä voi luoda hyvää oloa sekä itselleen että ympäristölleen.

Vinkki viikonlopuksi: Maljojen Ritari on hyvin huomaavainen ja konkreettisella tavalla antelias kortti. Juuri tänä viikonloppuna voisi olla hyvä hetki kutsua ystäviä kylään, lähteä lounaalle tai kahville vanhan (tai uuden!) tuttavan kanssa tai esimerkiksi laittaa ruokaa jollekin sukulaiselle.

3. VIII – Tasapaino

Viikonlopun tunnussanoja ovat sisäinen tasapaino ja oikeudenmukaisuus. Kaikenlaisia äärimmäisyyksiä kannattaa välttää ja kohdata tilanteet älylliseen ajatteluun ja sisäiseen ääneen luottaen. Hätiköinti ei kannata ja aina on hyvä tarttua tarjolla olevaan mahdollisuuteen löytää neuvotellen kaikkien kannalta parhain ratkaisu. Kortti viittaa myös karman lakiin, joten voit olla varma, että ilkeillen tai pahat mielessä tehdyt teot iskevät ennemmin tai myöhemmin omaan nilkkaan.

Vinkki viikonlopuksi: Omat teot ja valinnat muokkaavat tulevaisuutemme. Aina on mahdollisuus valita hyvän ja pahan välillä, vaikka se tuntuisikin hankalalta käytännön tasolla. Oikeiden valintojen avulla on mahdollista löytää sisäinen tasapaino ja harmonia. Kannattaa siis miettiä kaksi kertaa, vaikka tämän viikonlopun energiat houkuttelisikin äkkipikaisiin tekoihin.

Näin pyörähti käyntiin vuosi 2023 tarotien merkeissä!

Olen vähän miettinyt, että alkaisin tehdä näitä tarot juttuja kaksi kertaa kuukaudessa, aina täydenkuun ja uudenkuun aikaan – ja niin, että ennustus kattaisi aina tuon välin. Toisaalta tykkään itse tästä viikonloppuajoituksesta – eli saa nyt nähdä, mihin tässä päädyn. Jotain uudistusta tekisi mieleni tehdä, mutta en oikein tiedä mitä. Ihan vain muutoksen vuoksi en halua kuitenkaan lähteä mitään tekemään.

Mutta nyt – ihanaa viikonloppua ja ONNELLISTA UUTTA VUOTTA! ❤️

2 Comments

 1. HL

  Hei,
  pitkään blogiasi seuranneena torstai on ollut aina kiva päivä: iltapalan jälkeen kurkin aina, onko Torstai Tarot päivitetty.
  Ymmärrän, että tämä vie aikaa sinulta, ja sitä ei työssäkäyvällä perheen omaavalla ihmisellä ole liikaa. Silti ilahduttaisi kovin, jos ehtisit päivittää tätä vanhaan tahtiin. Omasta puolestani lupaan kommentoida useammin 😊

  Reply
  • Minna Paakkulainen

   Ihana kuulla – ja ylipäätään saada palautetta! Palataan alkuperäiseen tahtiin, se tuntuu itsestänikin mukavimmalta 🙂

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *