Tarot – vuosi vaihtuu, oletko valmis?


Tunnustaudun uusivuosi-faniksi! Siis pidän toki kaikista vuodenvaihteen juhlallisuuksista, glitteristä ja kaikesta säihkymeiningistä, mutta suurin syy, miksi fanitan uuttavuotta on sen mega-uusien alkujen-energia. Eikä tuo rajoitu vain uudenvuoden yöhön – vaikka perinteisesti silloin tehdäänkin vähän juhannuksen tapaan taikoja – vaan koko tämä loppuvuosi alkaen aaton-aaton uudestakuusta ja päättyen Trettondagenin täysikuuhun (ei nyt äkkiseltään löytynyt googlaamalla, mikä tuo Trettondag on suomeksi, sorry!) on valtavan upeaa aikaa uusien suunnitelmien tekemiselle, oman unelmien elämän hahmottelulle ja askelmerkkien piirtämiselle.

Kaikki ei kuitenkaan suju kuin tanssi, sillä armas kommunikaation, liikenteen ja kaupankäynnin planeetta Merkurius kääntyi eilen perääntymään. Toisaalta tuo sopii aivan täydellisesti tähän aikaan, sillä nyt muutenkin tekee mieli katsoa taaksepäin kulunutta vuotta, tehdä tilinpäätöstä kaikista huippuhetkistä ja oppitunneista. Peruutuspeiliin tuijottaminen ja menneiden märehtiminen ei tietty ole rakentavaa, mutta pieni yhteenveto näin vuoden lopussa on hyvä tapa heittää jäähyväiset vanhalle ja tehdä tilaa kaikelle uudelle.

Mikäli olet matkustamassa nyt vuodenvaihteessa – kuten your’s truly – kannattaa reissuun varata joustovaraa ja ekstra-aikaa. Merkurius on perääntyessään mestari pistämään liikenteen sekaisin. Lisäksi suosittelen miettimään huolellisesti, mitä päästää suustaan, etenkin, jos tunteet on vähänkään kuumenneet. Myös Mars peruuttaa ja se lisää kaikenlaista tulikiveä sinne sun tänne.

Katsotaanpas, mitä korteilla on sanottavana tästä uudenvuoden viikonlopusta. Homma toimii näin:

  • Vedä syvään henkeä, sulje halutessasi silmät ja keskity.
  • Valitse sitten yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Karneoli

Karneoli helpottaa surua, vähentää kateutta ja pelkoja. Se juurruttaa nykyhetkeen, lisää elinvoimaa, antaa rohkeutta ja kehittää analyyttisiä kykyjä. Lisäksi se lisää päättäväisyyttä, päämäärätietoisuutta ja itsetuntoa.

Vuorikristalli

Vahvistaa harmoniaa ja tasapainoa, auttaa ajattelemaan johdonmukaisesti. Kirkastaa mieltä ja rauhoittaa tunteiden myllerryksessä. Noitien käyttämä kivi, jonka avulla on mahdollista muuttaa negatiivisia energioita positiiviseksi. Kiviterapiassa vuorikristalli on mestariparantaja.

Akaatti

Akaatti tuo rauhaa ja tyyneyttä. Se vahvistaa itsetuntoa, antaa rohkeutta, suojelee sekä vapauttaa stressistä. Akaatti tunnistaa totuuden, hyväksyy olosuhteet, on voimakas parantaja ja tasapainottaa fyysistä energiaa. Akaatti antaa kantajalleen rohkeutta ja itseluottamusta.

Muinoin akaatin uskottiin takaavan runsaat sadot, parantavan unettomuudesta ja karkoittavan ihosairauksia. Oranssinpunainen akaatti luo turvallisuuden tunnetta ja tyynnyttää sisäistä raivoa tai (seksuaalisia) jännitteitä sekä vakauttaa energiakenttää eli auraa.

1. Maljojen Prinssi

Tulossa vaikuttaisi olevan varsin fyysinen viikonloppu. Paljon hyvää energiaa, mutta silti pitää muistaa myös levätä. Oman kehon kunnioittaminen ja arvostaminen on ensiarvoisen tärkeää ja sen viestejä kannattaa kuunnella sisäiset korvat höröllä. Jos toiveissa on perinteisten sovinnaisuuden rajojen rikkominen, nyt on siihen erinomainen hetki.
Vinkki viikonlopuksi: elämä ei ole pelkästään henkinen tai intellektuaalinen kokemus, fyysiset tarpeet ovat olennainen osa ihmisenä olemista myös. Kortti viittaa varsin selkeästi siihen suuntaan, että kehottaisin vaihtamaan puhtaat lakanat. 😉

2. V – Ylipappi

Kukaan muu ei voi kertoa sinulle kuka olet – vain sinä itse voit sen määritellä. Kortti kuvaa henkistä etsimistä ja totuutta. Olemalla rehellinen itselleen ja opettelemalla kuuntelemaan omaa sisäistä ääntään on mahdollista saavuttaa suuria oivalluksia. Vaikuttaa siltä, että uusi ajanjakso sarastaa.
Vinkki viikonlopuksi: Jotain uutta ja merkittävää on kehkeytymässä ja alat vähitellen vakuuttua tiesi oikeasta suunnasta. Kannattaa kuitenkin välttää fanaattisuutta, moralisointia, toisten tuomitsemista ja oman totuuden tuputtamista muille ainoana oikeana. Jokaisen polku on lopulta erilainen.

3. Lanttien Kuningatar

Viikonlopun avainsana on lepo. Sisäinen kauneus on tärkeintä, mutta se ei pääse säteilemään läpi, jos ei pidä kehostaan hyvää huolta. Takana on erittäin raskas ja koettelemuksia täynnä oleva ajanjakso. Nyt on aika pitää huolta itsestä, kerätä voimia ja levätä.
Vinkki viikonlopuksi: Olet täynnä elämänkokemuksien tuomaa viisautta, vahvuutta ja energiaa. Luottamus omaan itseen on vahva sekä henkisellä että fyysisellä ja aistillisella puolella. Kuitenkin ihan ensinnä on pidettävä huolta, että keho voi hyvin. Vasta silloin kaikki upea energia pystyy virtaamaan vapaasti.

Nostin itselleni kolmosen – eli Lanttien Kuningattaren. Tallinnan viikonloppu likkaporukassa ei nyt ihan ensimmäisenä kuulosta varsinaisesti levolta… Haha! Mutta on meillä kyllä huomiselle lauantaille varattuna kaikkia ihania hemmotteluhoitoja ja muuta sielua & ruumista hellivää lillumista. Ja joulunalusviikot oli kyllä koronatartunnan vuoksi poikkeuksellinen koettelemus, sikäli kortin sanoma on tismalleen kohdillaan.

Ihanaa viikonloppua ja onnea täynnä olevaa uuttavuotta!! ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *