Neulemekosta on moneksi


Joskus viime syksynä H&M:n alesta hankkimani pohjepituinen musta ribbineulemekko on osoittautunut todelliseksi luottovaatteeksi. Talvella pidin sitä paljon neuleiden kanssa ja toisinaan puin ysärihenkisesti kauluspaidan alle.
Kevään tullen ajattelin, että neulemekko on liian talvinen ja pitää siirtää odottamaan seuraavaa sesonkia. Mutta vielä mitä! Väristään ja melko rouheasta neulepinnastaan huolimatta mekko taipuu mielestäni aivan mainiosti myös näihin aavistuksen viileisiin kesäkeleihin.

Tämä onkin varsinainen “vanhat palvelijat” -asu, sillä Zarasta aikoinani hankkimani korot on nähnyt jo vaikka miten monta kesää. Pari vuotta ne huilasivat varastossa, mutta sitten vein ne suutarille saamaan uudet korkolaput ja taas mennään!
Piilokorokepohjansa ansiosta sandaalit on tosi mukavat ja helposti käveltävät. Täytyy tunnustaa, että en ole nyt vähään aikaan raidannut Zaran valikoimaa, mutta jossain vaiheessa kaikki niiden korolliset kengät olivat niin järkkykorkeita, että yhdet sellaiset hankittuani, päätin siirtää kenkähankintani muualle.
Onneksi nuo ovat sen verran klassisen malliset, että ainakaan omaan silmääni ne eivät näytä auttamattoman vanhanaikaisilta.


Monkin huitula on sekin jo nähnyt sesongin jos toisenkin. Tykkään siitä kuitenkin edelleen niin paljon, että en sulanut Peetun omimisyrityksien edessä.
Mielestäni se tuo mukavaa graafisuutta ja rentoutta asukokonaisuuteen.


Tänään alkoi viimeinen lomaviikkoni. Tukholman sääennusteet muuttuu melkein tunneittain, mutta toivon, että saisimme edes vähän aurinkoa ja lämpöä. Tosin haaveilemani kotoinen biitsiloma taitaa olla liikaa vaadittu.
No, Tinni tulee tänään illalla viettämään Tukholma-viikkoa ja ainahan täällä jotain kivaa tekemistä löytyy!

 • neulemekko, H&M
 • huitula, Monki
 • sandaalit, Zara
 • laukku, Botkier

8 Comments

 1. Sanna

  Todella kiva asu: samaan aikaan tyylikäs sekä sen näköinen, että siinä on mukava olla. Hyvää loppulomailua!

  Reply
  • Minttu

   Voi kiitos Sanna! On kyllä ollut ihana olla lomalla 🙂

   Reply
 2. Belladonna

  Onpa mukava loma-asu, varmasti mukava päällä, mutta kokonaisuus on huolitellun ja “puetun” oloinen.

  Reply
  • Minttu

   Kiitti hurjasti Belladonna!

   Reply
 3. Pia Korhonen

  Kiitos hyvistä vinkeistä! Nyt alkaa olla aika ottaa esiin työgarderoobi, ja tuo mekko voisi olla hyvä hankinta!

  Reply
  • Minttu

   Suosittelen! Ja tsemppiä työgarderobin kokoamiseen – sekä tietty töihin muutenkin! 🙂

   Reply
 4. Ei-Leen

  Hei, kiva että löysin blogisi. Luin jo muutamia kirjoituksiasi taaksepäin ja on hienoa, että esittelet paljon vaatteita, jotka ovat kuuluneet garderoobiisi jo pidempään. Minusta on paljon hauskempaa katsella vaatteita, jotka oikeasti ovat kestäneet aikaa, kuin aina upouusia ostoksia tai “markkinointiosaston” valitsemia mainoshetaleita. 🙂 Se kuukausi sitten kuvaamasi raitahame on mielestäni aivan superihana, mutta kivoja ovat nämäkin.

  Reply
  • Minttu

   Hei! Tosi kiva, että löysit tänne! Välillä tuntuu, että blogeissa pitäisi olla aina uusia, ennen näkemättömiä asuja. Onhan sekin tavallaan inspiroivaa, mutta todellisuudessa useimmat käyttävät samoja vaatteita uudelleen ja uudelleen. Siksi yritän itsekin keksiä uuden oloisia kokonaisuuksia vanhoista osasista. 🙂

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *