Torstai Tarot – Vene keikkuen kohti uutta vaihetta

Yritän täällä pitää lomanloppumisangstin jotenkuten aisoissa – ihan vielä en olisi valmis palaamaan sorvin ääreen, vaikka periaatteessa fanitan ihan kovasti tavallista arkea rutiineineen. Voin kyllä aivan vakain mielin syyttää kosmisia energioita tästä poikkeuksellisen vahvasta “en halua” -olosta. Koko kuluva viikko, varsinkin tiistai-illasta lähtien, on ollut epävakaa perääntyvän Venuksen kuvioiden vuoksi.

Tunteet ja fiilikset ovat menneet varsinaista vuoristorataa – ja sekä rakkauselämä että raha-asiat tuntuneet kaikkea muuta kuin stabiileilta. Sama jatkuu vielä parisen viikkoa tästä eteenpäin, joten on hyvä chillata aina, kun siihen on mahdollisuus. Sunnuntaista lähtien on kuitenkin odotettavissa heilahteluja myös positiiviseen suuntaan, kun Venus alkaa nousta aamulla ennen aurinkoa. Samalla tämä merkitsee neljä vuotta sitten alkaneen syklin päätöstä tai täydentymistä.

Katsotaanpas sitten, mitä korteilla on sanottavana viikonlopusta. Homma toimii näin:

– Vedä syvään henkeä, sulje halutessasi silmät ja keskity.
– Valitse sitten yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
– Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin. Mintun loppuvan loman kunniaksi jälleen yksi uusi kristalli, musta obsidiaani, esittelyssä.

Obsidiaani (musta)

Suojaa tehokkaasti negatiivisilta energioilta ja maadoittaa tähän hetkeen. Voimakkaasti parantava kivi, joka auttaa nousemaan takaisin jaloille vastoinkäymisten jälkeen. Auttaa totuuden tunnistamisessa, tehostaa tarkkanäköisyyttä ja monien mukaan sen avulla pystyy jopa näkemään tulevaisuuteen. Oikein hyvä voimakivi tulenarkoihin tilanteisiin.

Helmiäinen

Helmiäinen tuo iloa ja riemua käyttäjälleen. Sen uskotaan auttavan uralla etenemistä. Helmiäinen vetää puoleensa vaurautta ja auttaa näkemään oman arvonsa.

Granaatti

Granaatti parantaa terveyttä, lisää uskollisuutta ja mielikuvitusta sekä tasapainottaa energiavirtoja. Tummanpunainen (toisinaan lähes musta) granaatti suojelee painajaisilta, stimuloi alkuvoimaa ja antaa uskallusta ja rohkeutta. Vahvistaa itsetuntoa ja selkärankaa.

1. Lanttien 4 – Voima

Rajat ja säännöt tuovat turvallisuutta ja jopa mielenrauhaa – mutta ne voivat myös estää tai hankaloittaa elämään oleellisesti kuuluvan muutoksen. Kortti symboloi itsenäisyyttä ja tarvetta pitää ohjat omissa käsissä. Tunnet oman sisäisen vahvuutesi ja olet tasapainoisen tietoinen sekä kyvykäs asettamaan järkeviä tavoitteita.

Vinkki viikonlopuksi: Pysähdy hetkeksi ja tunnustele energiaasi. Oletko noudattanut liian kanssa ulkoa saneltuja sääntöjä, tavoitellut muiden asettamia tavoitteita? Ota oma elämäsi haltuusi, mutta varo liian tiukkoja sääntöjä ja rajoituksia – ne vain heikentävät toimintakykyä.

2. Maljojen Kuningatar

Kortin lootuksenkukat symboloivat rakkautta ja anteliaisuutta, haikara uuden alkua. Koti joko fyysisenä paikkana tai mielentilana on tänä viikonloppuna tärkeässä asemassa. Turvallisessa mielentilassa myös alitajunnasta tuleva tieto virtaa vapaasti ja uskallat myös kuunnella näitä viestejä avoimesti ja tuomitsematta. Mielikuvituksessasi on todella virtaa tänä viikonloppuna, mutta liiallista alitajunnassa pyöriskelyä ja asioiden turhaa vatvomista kannattaa välttää.

Vinkki viikonlopuksi: Kaikki eivät nyt välttämättä pysy ihan mukana, kun ideoit uutta ja näet visioita. Omiin tunteisiin kannattaa kuitenkin luottaa ja kun paketoit asiasi rakkauden ja lämmön täyttämäksi viestiksi, muiden on myös helpompi pysyä mukana ja hyväksyä ajatuksesi.

 3. Maljojen 8 – Uupumus

Epätyydyttävästä tilanteesta ei näytä olevan helppoa ulospääsyä. Kortti kuvaa varsin voimakasta kyllästymistä nykyiseen elämäntilanteeseen ja elämäntyyliin. Hakusessa on selkeästi jotain syvempää ja tarkoituksellisempaa. Energiaa on tullut hukattua kaikenlaiseen, mistä ei ole oikeasti iloa kenellekään. Kortti viittaa siihen, että nyt on korkea aika tsekata, missä jamassa arkipäivän rutiinit pyörii.

Vinkki viikonlopuksi:  Nyt on tosi hyvä aika sanoa selkeä ei kaikille energiavarkaille – oli ne sitten ei-toivottuja ihmissuhteita tai huonoja ja kuluttavia elämäntapoja. Kortin viesti on kaksijakoinen: rajat kannattaa laittaa sekä ulkoa tuleville paineille ja vaatimuksille, mutta myös yhtälailla tarkastella omia rutiinejaan. Riittävä uni, laadukas ravinto ja päivittäinen liikunta on hyvinvoinnin selkäranka.

Nostin itselleni ykkösen ja täytyy sanoa, että kortin viesti kiteyttää täydellisesti ajatukset, jotka tässä loman loppuessa pyörii mielessä. Haha! No, on tässä vielä viikonloppu aikaa makustella arkeen paluuta – ja nauttia vapaudesta. Kyllä se siitä lähtee taas käyntiin!

Ihanaa viikonloppua! Toivotaan, ettei sataisi ihan koko aikaa… ❤️

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *