Torstai Tarot – Mielenrauhaa

Poikkeuksellisen tasaiset kosmiset energiat kehystää tätä harvinaisen sateiseksi muodostunutta loppukesää. Yleensä heinäkuun loppu ja elokuun alku on aurinkoisinta ja lämpöisintä aikaa kesästä, mutta nyt on ollut kyllä tosi harvassa sellaiset kokonaan aurinkoiset päivät. Onneksi ihan koko ajan ei kuitenkaan ole kuin tänään, vettä on nimittäin tullut saavista kaatamalla aamusta asti.

Ihan hyvä siis, että planetaariset kuviot suovat meille nyt mielenrauhaa ja tasaista menoa. Tilanne ei jatku aivan yhtä rentona kovin pitkään, joten nyt kannattaa vetää henkeä ja levätä, jos vain mahdollista. Sunnuntaina auringon (Leijonassa) ja Jupiterin (Härässä) neliö tuo onnekasta, yltäkylläistä energiaa ja luo otollisen hetken riskinottoon sekä suurien unelmien toteutuksen aloittamiselle.

Alkuviikosta tiistaina aukeaa “Lion’s Gate Portal”, mikä on erittäin hyvä hetki manifestoinnille ja pistää todellakin konkreettisesti vauhtia saavuttamattomaltakin tuntuvien tavoitteiden toteutumiseen.

Katsotaanpas sitten, mitä korteilla on sanottavana viikonlopusta. Homma toimii näin:

– Vedä syvään henkeä, sulje halutessasi silmät ja keskity.
– Valitse sitten yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
– Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin. Mintun loman kunniaksi vaihteeksi yksi uusi kristalli, angeliitti, esittelyssä.

Kuukivi

Auttaa tunteiden vapauttamisessa ja näkemään selkeästi. Tuo onnea rakkaudessa ja tasapainottaa. Lempeästi hoitava kivi, joka näyttää tien kotiin. Tasapainottaa hormoneja ja helpottaa kaiken turhan painolastin taakse jättämisessä.

Angeliitti

Myös enkelikiven nimellä tunnettu voimakivi on energioiltaan hyvin lempeä ja rauhoittava. Se lohduttaa suruissa, tasoittaa tunnekuohuja ja helpottaa ahdistuksen hetkellä. Angeliitti kehittää myötätuntoa ja auttaa ymmärtämään myös toisten murheita. Hyvä kivi, kun haluaa muistaa ja tulkita uniaan. Parantaa yhteyttä omiin henkisiin voimiin ja sen sanotaan myös auttavan yhteydenpitoa henkimaailman kanssa.

Sitriini

Iloinen ja älyllinen kivi, joka karkoittaa alakuloisuutta. Lisää perheyhteyttä ja auttaa tiimityöskentelyssä. Puhdistaa auraa, lämmittää, hoitaa ja uudistaa ihoa.

1. Lanttien Ässä

No nyt on kertakaikkiaan tiedossa jotain aivan mahtavaa! Lanttien ässän viestinä on suuri menestys, sisäinen ja ulkoinen hyvinvointi, vauraus sekä eheys. Tulevina päivinä vallitsee tyytyväisyys ja kaikin tavoin hyvä olo, tasapaino ja rauha. Eheys ja turvallisuuden tunne auttaa myös pääsemään yli oman täydellisyydentavoittelun ja itsekriittisyyden aiheuttamien esteiden.

Vinkki viikonlopuksi: Ole avoin uusille asioille ja oppimiselle. Juuri nyt tilanne on otollinen ja pystyt omaksumaan paljon uutta. Nauti prosessista kiirehtimättä maaliin ja muista antaa itsellesi runsain mitoin kiitosta kaikista saavutuksistasi.

 2. IX – Erakko

Ratkaisut kaikkiin ongelmiin löytyy omasta sisimmästä. Erakko-kortti on erittäin selkeä viesti siitä, että nyt on korkea aika hiljentyä, antaa ulkoisen hälyn jäädä kauas pois ja todella kääntyä sisäänpäin. Niin raskaalta kuin se tuntuukin, menneisyys on ihan pakko kohdata ennen kuin voi oikeasti jatkaa matkaansa. Haasteena on löytää rauha omasta itsestään, olla yksin tuntematta oloaan yksinäiseksi.

Vinkki viikonlopuksi: Jos vain mahdollista, niin nyt kannattaisi peruuttaa kaikki viikonlopun menot, vähentää todo-lista minimiin ja vain viettää aikaa ihan oman itsensä kanssa. Hiljaisuudessa ja toimettomuudessa nousee usein myös tosi raskaita tunteita pintaan, mutta niitä ei kannata pelästyä. Kun katsoo demoneitaan silmästä silmään ja sanoo niille ystävällisesti päivää ja hyvästi, niiden supervoimat häipyvät savuna ilmaan.

3. XV – Paholainen

Kortin nimi johtaa helposti negatiivisiin ajatuksiin, mutta paholaisen energia on aivan mahdollista suunnata myös kaikkeen positiiviseen. Voimakas maanläheinen aistillisuus ja maskuliininen voima antaa rohkeutta kohdata totuuden sellaisena kuin se on. Tänä viikonloppuna on kaikki mahdollisuudet olla säkenöivin, hurmaavin ja kiehtovin oma itsesi. Mitään ei kuitenkaan kannata tehdä tai sanoa unohtaen oma herkkyys ja haavoittuvaisuus.

Vinkki viikonlopuksi: Tahdonvoima on hyvä asia ja on tärkeää tehdä valintoja oman sisäisen näkemyksen mukaisesti. Kannattaa kuitenkin muistaa, että se on sinun totuutesi. Vaikka olisit miten vakuuttunut, läheisilläsi on oikeus tehdä omat päätöksensä ja valintansa. Nauti omista valinnoistasi, mutta samalla kannattaa muistaa, että muut tekevät omat valintansa sinusta riippumatta.

Merkittäviä suuren arkanan kortteja tuli viikonlopulle. Ehkä hyväkin, että niitä on tarjolla juuri nyt, kun kosmiset energiat ovat tasaiset. Itselleni nostin kuitenkin ykkösen, mikä onkin aivan ihana ja hilpeä kortti. Oikein mukavaa, mikäli kortin sanoman mukaisesti oppiminen on nyt helpompaa. Kaivoin nimittäin vanhat italian alkeiden oppikirjat (taas vaihteeksi) esiin – ja tarkoitus olisi päästä jälleen edes auttavalle turistitasolle kielen kanssa ennen kuun lopussa alkavaa Milanon reissuani.

Ihanaa viikonloppua ja tsemppiä! Toivotaan, että saataisiin edes vähäsen auringonpaistetta! ❤️

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *