Torstai Tarot – tekemättömien töiden loppuunsaattaminen …

Mitenkäs siellä Merkuriuksen peruutuksen ensimmäinen viikko on sujunut?

Itselläni oli aivan todella klassinen Merkuriuksen peruutuksen ajan kokemus viime sunnuntaina, kun tein paluuta Punkaharjulta takaisin kotiin. Väärät kuulutukset pistivät rehaamaan painavaa matkalaukkua junan vaihdon yhteydessä laiturilta toiselle (rappusia pitkin, haaste tälle edelleenkin hiukan käsipuolelle matkustajalle), ratatyöt seisottivat junaa melkein pari tuntia ja lentokentällä juoksutettiin terminaalista toiseen, kun check in ja turvatarkastus sijaitsivat kentän kaukaisimmilla laidoilla. Onneksi olin ollut kaukaa viisas ja varannut kotimatkaan yllin kyllin aikaa. Tarkoitus oli toki tehdä vähän Suomi-aiheisia shoppailuja kentällä, mutta ajan hupeneminen kaikenlaisiin hidasteisiin reitin varrella ei haitannut yhtään, kun turvatarkastuksesta selvittyäni tajusin kaikkien paikkojen tyyliin yhtä kahvilaa ja yhtä ruokapaikkaa lukuunottamatta olevan kiinni. Loppu kotimatka sujui kommelluksitta, mutta kyllä meinasi nousta hiki pelkästä ajatuksesta, että olisin ollut liikkeellä itselleni tyypillisellä, tiukkaan mitoitetulla aikaoptimistin aikataululla!

Mutta haluan nyt ihan erikseen muistuttaa, että Merkuriuksen peruutus ei todellakaan ole pelkästään huono tai negatiivinen asia! Tuntuu välillä, että ihmiset käyttävät sitä tekosyynä milloin mihinkäkin kahnaukseen ja pienimpäänkin vastoinkäymiseen. Merkurius hallitsee liikennettä, tietoliikennettä, kommunikointia/viestintää ja kaupankäyntiä (noin pääpiirteissään) – eli näillä alueilla on odotettavissa viivästyksiä, väärinymmärryksiä ja ongelmia. Toisaalta tämä vaihe on erittäin otollinen saattamaan loppuun tehtäviä tai projekteja, jotka ovat jääneet ilmaan roikkumaan, reflektoida omia valintojaan – ja sitä, mitä oppeja kenties väärät valinnat tai vastoinkäymiset ovat tarjonneet sekä harjoitella asioiden arvioimista faktojen eikä mutu-tuntuman perusteella.

Mutta höpinät sikseen ja katsotaan, mitä kortit sanoo  viikonlopusta! Homma toimii näin:

  • Vedä syvään henkeä, sulje halutessasi silmät ja keskity.
  • Valitse sitten yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Karneoli

Karneoli helpottaa surua, vähentää kateutta ja pelkoja. Se juurruttaa nykyhetkeen, lisää elinvoimaa, antaa rohkeutta ja kehittää analyyttisiä kykyjä. Lisäksi se lisää päättäväisyyttä, päämäärätietoisuutta ja itsetuntoa.

Sodaliitti

Auttaa löytämään ja ilmaisemaan todellisia tunteita, vahvistaa omaa tahtoa ja uskoa omiin valintoihin. Parantaa itseluottamusta, auttaa rauhoittumaan, tuo viisautta ja vahvistaa havaintokykyä, kestävyyttä sekä luovaa ilmaisua. Sodaliitti auttaa myös luottamaan omaan intuitioon.

Akaatti

Akaatti tuo rauhaa ja tyyneyttä. Se vahvistaa itsetuntoa, antaa rohkeutta, suojelee sekä vapauttaa stressistä. Akaatti tunnistaa totuuden, hyväksyy olosuhteet, on voimakas parantaja ja tasapainottaa fyysistä energiaa. Akaatti antaa kantajalleen rohkeutta ja itseluottamusta

Muinoin akaatin uskottiin takaavan runsaat sadot, parantavan unettomuudesta ja karkoittavan ihosairauksia. Oranssinpunainen akaatti luo turvallisuuden tunnetta ja tyynnyttää sisäistä raivoa tai (seksuaalisia) jännitteitä sekä vakauttaa energiakenttää eli auraa.

 1. Miekkojen 6 – Tiede

Uusia alkuja on tiedossa, mutta tällä kertaa muutos ei tiedä sen pahempia kasvukipuja vaan fiilis on ennemminkin myönteinen ja loogiseen ajatteluun tukeutuva. Ei ole mitään syytä kiirehtiä ja on ihan hyvä hankkia tietoa, mutta toisaalta kannattaa muistaa, ettei asioiden puhki analysoimisestakaan yleensä ole mitään hyötyä. Kommunikointi sujuu nyt luontevasti ja objektiivisia perusteluja on helppo vastaanottajankin kuunnella.

Vinkki viikonlopuksi: Pidä silmät ja kaikki muutkin aistit avoinna, niin eteen tulevat mahdollisuudet eivät livahda ohitse. Toisaalta tilaisuuksien avautumiseen voi itsekin vaikuttaa ihan vain tarkastelemalla millaisia muutoksia sitä toivoisi omaan elämäänsä.

2. Sauvojen 3 – Hyve

Nyt on hyvä aika luottaa omaan sisäiseen vahvuuteen. Ei ole mitään syytä valahtaa takaisin entisiin huonoihin tapoihin tai väärältä tuntuviin tilanteisiin/ihmissuhteisiin. Rehellisyys itselle on kaikkein tärkeintä, sillä sitä kautta tulee voimaa ja usko omiin kykyihin. Tarkastele elämäntilannettasi ja itseäsi kypsästi ja objektiivisesti. Iloitse eteen sattuvista lämpimistä kohtaamisista.

Vinkki viikonlopuksi: Luota itseesi, niin kaikki alkaa loksahdella paikoilleen ilman suurempaa kamppailua tai stressiä. Nyt  on hyvä hetki pitää huolta omasta tasapainosta, kehosta, mielestä ja sielusta – sekä jakaa hyvää oloa muillekin. Sinulla on niin paljon annettavaa!

3. XI – Intohimo

Viikonlopulle on luvassa iloa ja elinvoimaa, jos vain antaa niille mahdollisuuden. Joskus on ihan ihanaa ja rentouttavaa antaa fiiliksen viedä, tanssia (vaikka yksin olkkarissa) ilman ajatusta siitä, miltä näyttää – vain nauttia siitä, että on. Kun hyväksyy sisäisen oman itsensä – juuri sen, joka tanssii hassusti huonon musiikin tahdissa – pystyy löytämään uuden, nautinnollisemman ja energisemmän suunnan elämälle.

Vinkki viikonlopuksi: Me ollaan kaikki aika primitiivisiä otuksia, joten uskalla olla vapaa ja nauttia elämästä, vaikka kaikki ei olisikaan ihan täydellistä.

Viikonloppu on tainnut monilla jo alkaa. Itse laitoin työkoneen kiinni vasta ihan muutama minuutti sitten (sain tehtyä tämän postauksen melkein valmiiksi eilen, mutta sitten kello huiteli taas puolta yötä ja oli aivan pakko mennä nukkumaan…) ja vihdoin pääsen nauttimaan viikonloppuchillauksesta. Huomiselle ja sunnuntaille on tiedossa kaikkea kivaa tekemistä, mutta tämän illan ajattelin viettää teemalla knitfix – haha! (Eli kudon ja töllään Netflixistä jotain, joka ei vaadi liikaa huomiota)

Viikonlopun kortiksi sain Sauvojen kolmosen – ja se on kyllä aivan mielettömän hyvä muistutus… If you have to force it – leave it!

Ihanaa viikonloppua!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code