Torstai Tarot – maagisen ihana energia

Ensi tiistain täysikuuta kohti mennään ja kun vuorossa on “sadonkorjuukuu” (Harvest Moon) Kalojen tähtimerkissä, on ilmassa runollisen mystistä, herkällä tavalla voimaannuttavaa energiaa. Jos joskus kannattaa uskoa ihmeisiin, niin nyt on sen aika. Aurinko on edelleen Neitsyen tähtimerkissä ja kun Pluto peruuttaa Kauriin tähtimerkissä Kalojen pilvilinnoja rakenteleva perusvire saa oikein mukavan toimeen tarttumista ja asioiden toteuttamista tukevan sysäyksen.

Ajanjakso todistaa, että unelmat todellakin voivat toteutua! Silti haluan muistuttaa, että kaikkien meidän elämän tärkein suhde on oman itsemme kanssa. On aivan yhtä tyhjän kanssa manifestoida lottovoittoa, jos samaan aikaan väheksyy omaa syvintä olemustaan, pakottaa itsensä keinotekoiseen muottiin toteuttaakseen jonkun muun (tai melkeinpä pahempi “yleisesti hyväksyttyä”) määritelmää hyvästä elämästä. Ensimmäinen askel on olla rehellinen itselleen ja puhutella itseään kunnioittavasti ja rakastavasti.

Katsotaanpas sitten, mitä kortit sanoo  viikonlopusta! Homma toimii näin:

  • Vedä syvään henkeä, sulje halutessasi silmät ja keskity.
  • Valitse sitten yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Labradoriitti

Hyvin suojeleva kivi, joka tukee erityisesti muutostilanteissa oli ne sitten henkisellä tasolla tai ihan konkreettisia. Vahvistaa intuitiota ja tukee siten päätöksenteossa. Auttaa tunnistamaan juuri sen oman polun ja poistaa pelkoja muutoksen edessä. Lisää luottamusta siihen, että asiat kyllä järjestyvät. Tasaannuttaa ylikierroksilla käyvää mieltä (sopii hyvin myös ylivilkkaille tai levottomille lapsille!) ja labradoriittia on käytetty myös helpottamaan kuukautiskipuja.

Sateenkaarikuukivi

Sateenkaarikuukivi auttaa tunnistamaan ja omaksumaan omat sisäiset voimavarat. Se kannustaa toteuttamaan unelmia ja auttaa näkemään, miten toiveet voivat toteutua. Kiven voimakas naisenergia auttaa tasapainottamaan yin ja yang energioiden värähtelyä kehossa. Sateenkaarikuukivi tukee henkisiä kykyjä, sisäistä kasvua ja rohkaisee käyttämään omaa intuitiota.

Vihreä Aventuriini

Vihreä Aventuriini on yleisrauhoittava ja parantava kivi. Hillitsee hermoromahdustilanteissa ja helpottaa migreenin ja kroonisen päänsäryn oireita. Lisää tunteiden tasapainoa ja auttaa päätöksenteossa ammatinvalintaan tai vaihtamiseen liittyvissä kysymyksissä. Auttaa univaikeuksissa.

1. IV – Hallitsija

Paljon impulsiivista suoran toiminnan energiaa on nyt ilmassa. Määrätietoisuus, ja jopa tietty lujuus, auttaa saavuttamaan tavoitellun päämäärän, mutta viisaana kannattaa muistaa myös nöyryys asioiden edessä. Onni tulee niille, jotka jaksavat väsymättä yrittää, mutta välillä mukana on myös silkkaa – no – onnea. Omaa auktoriteettia kannattaa käyttää positiivisen muutoksen aikaansaamiseksi ja varoa liiallista voimankäyttöä tai pakottamista.

Vinkki viikonlopuksi: Uskalla nauttia omasta voimastasi ja toimi sen mukaisesti. Voimankäyttö ei tarkoita asioiden pakottamista. Parhaimmillaan voit sysätä liikkeelle erittäin positiivisia tapahtumankulkuja. Jos se vaatii sitä, että nouset sisäisiä tai ulkoisia auktoriteetteja vastaan, muista, että olet voimakkaampi ja viisaampi kuin tajuatkaan.

2. Lanttien 5 – Huoli

Kortti symboloi vanhojen rakenteiden ja uskomusten sortumista. Jotain uutta on syntymässä vanhan tilalle. Tasapaino tuntuu olevan hukassa ja sopusointu kadoksissa. Uhkakuvat ovat pääasiassa ulkoisia, rahaan, työhön, terveyteen ja ihmissuhteisiin liittyviä. Totutut mielen rakenteet on nyt kuitenkin aika jättää taakse ja lopettaa huolien ja murheiden hautominen. Jotain uutta on syntymässä vanhan tilalle.

Vinkki viikonlopuksi: Kun kaaos on ohitse, eteen avautuu jotain kaunista ja arvokasta. Älä anna mielellesi ylivaltaa, vaan luota siihen, että elämä pitää sinusta huolta. Uskalla luopua totutuista toiminta- ja ajattelutavoistasi.

3. XIX – Aurinko

Näyttää siltä, että olet juuri saavuttanut tai saavuttamassa itsellesi merkittävän tavoitteen – mahtavaa! Olo on ihanan energinen ja valoisa koko viikonlopun. Luovuus on huipussa, mutta tällä kertaa ennemminkin ryhmätöissä tai ystävien kanssa toimiessa kuin yksin omia projekteja pähkäillen.

Vinkki viikonlopuksi: Sisälläsi on tosi paljon iloa ja valoa – anna sen pulputa ulos, tapaa ystäviä ja ole avoin kohdatessasi uusia ihmisiä. Nyt on todella hyvä hetki aloittaa mielenkiintoisia ja hedelmälliseksi muodostuvia yhteisiä projekteja tai hankkeita kaikilla elämän alueilla.

Aika “isoja” kortteja tuli kaikille. Itselleni nostin ykkösen – ja tuo suuren arkanan Hallitsija on pompahdellut itselleni sangen usein muutenkin tässä viimeaikoina. Tasapainoilu sinnikkään yrittämisen ja asioiden pakottamisen välillä on yllättävän vaikeaa – ero ei ole niin kovin suuri. ehkä toiminnan mielentila on se määräävin asia. Niin kauan, kun puuhailu ja tekeminen sujuu hyvällä fiiliksellä, säilyy myös flow.

Ihanaa viikonloppua!! ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code