Day: June 4, 2008

Tähän asti olen välttänyt katsomasta, koskemasta tahi muuten tekemästä tuttavuutta Crocs-nimisien värikkäitten muovitohvelien kanssa. Olen mennyt jopa niin pitkälle, että olen jättänyt muodostamatta mielipidettä tästä muotimaailmassakin inhonväristyksiä aiheuttaneesta… eh, vaatekappaleesta. Jotenkin varmaan ajattelin, että täydellinen ignorointi johtaisi niiden häviämiseen.

No, tänään sain sitten täyden lastin tietoa, lajityypillistä tulevaisuuden uskoa ja käpälätuntumaa.
Tapahtuman kutsun lupaili, että nähtävänä olisi jotain ainutlaatuista – muodikkaat Crocsit!! Lisäksi esittelyssä olisi heidän entisestään laajennettu mallistonsa. Mitä mieltä olin?

Positiivinen yllätys
Crocsin värikkäät lipsut ja rantasandaalit ovat mielestäni kivan näköisiä ja hyvän tuntuiset jalassa. Viileydessä nämä eivät tietenkään vedä vertoja Havaianaksille, mutta juoksutossuissakin käytetty umpisoluvaimennus tekee varmasti terää käyttömukavuudelle.
Tosi mehevä turkoosi ja eleetön design. Olin oikeasti todella positiivisesti yllättynyt!!

Nämäkin menettelee ihan ok…
Pikkuisten lipsut vaikuttavat turvallisilta, kestäviltä, kevyiltä ja hyviltä jalkaan. Ihan varmasti harkitsisin näiden hankkimista, jos tytöt olisivat vielä siinä iässä…
Helmiäisenhohtoiset pikkuiset maryjanet… Voisin kuvitella, että samat perusteet kuin lasten lipsujen kohdalla saattaa puoltaa näiden olemassaoloa.

What were they thinking? Helmiäishohtoiset ballerinat aikuisille + violetti timangikoriste?? I say no more.
Aikuisten maryjanet päätynevät mukavuutensa ja helppohoitoisuutensa ansiosta jälleen “jonkun” kansanosan suosioon. Täytyy kyllä sanoa, että Peetun jalassa nämä eivät näyttäneet ollenkaan niin tampioilta. Mintulla mummvibat tulivat pintaan välittömästi.

Parasta
Tilausuus pidettiin vanhassa skatteskrapanissa 24 kerroksessa, josta oli huikaisevat näköalat yli aurigossa paistatelevan Söderin.

Tiesittekö muuten, että Crocsien lempinimi täällä on Foppa-tofla (Foppa-tohveli), koska alunperin NHL-jääkiekkoilija Peter “Foppa” Forsberg toimi niiden maahantuojana?

Ette ikinä arvaa mihin olen menossa!! Nojoo – pressiaamiaiselle – sehän lukee jo otsikossa, mutta kenen järjestämälle. CROCSin!! Hihi! Kutsussa lupailtiin, että Crocs on paljon muutakin kuin yhden mallinen värikäs rantakenkä… Kuulemma syksyksi on tulossa oikein koko setti muodikkaita kenkiä naisille, miehille ja lapsille. Pitäähän moinen ihme mennä todistamaan!! Illalla luvassa takuuvarmasti raporttia siitä, minkälaisilla ihmetyksillä meitä jälleen kiusataan…

Pressitilaisuuden jälkeen pääsen vielä Sisu-radion – eli täkäläisen suomenkielisen radiokanavan – haastateltavaksi. Vähänkö siistiä!

Asun perustana Indiskan mekko, joka on hankittu vuonna -92, kun risteiltiin Tinnin ja Tuiken kanssa Kauppakorkean pääsykokeitten jälkeen Tukholmaan shoppailemaan! Snacka om vintage!!
Naapurin ihana takkuinen kisuvanhus, Zorro, halusi väkisin mukaan kuvaan… 🙂





  • mekko, Indiska
  • ballerinat, Boss Orange
  • laukku, Indiska
  • farkkutakki, 22 Vintage
Old stuff