Torstai Tarot – tänään vuoden viimeinen täysikuu

Aikaisin tänään torstai-aamuna oli vuoden viimeisen täydenkuun lakipiste. Kuten joka kuukausi, myös nyt on hyvä hetki tehdä pientä inventaariota omassa elämässään ja miettiä, mistä kaikesta turhasta painolastista haluaa päästä eroon. Kannattaako jatkaa kollegan kadehtimista, onko tosiaankin tärkeä muistella sitäkin yhtä kertaa, kun tuli loukatuksi, onko jotain hyvää tullut elämään omalle kohdalle osuneiden epäkohtien listaamisesta? Vai olisiko kevyempi olo, jos vaan pistäisi roskapussiin kaiken tuon ja jättäisi kaatopaikalle, jatkaisi elämäänsä raskasta lastia kevyempänä?

Täysikuu tosiaan antaa täyden tukensa pyrkimyksille jatkaa elämää keveämmin askelin, jos näin haluaa!

Samalla näin vuoden viimeisen täydenkuun yhteydessä on hyvä myös antaa itselleen kiitosta kaikesta koetusta, oppitunneista, kasvusta ja kehittymisestä. Aina se ei ole helppoa ja monesti tuntuu, että enemmän pitäisi tehdä ja ettei mikään riitä. Mutta suurta ei ole ilman pientä ja kasvitkin kasvaa ensin maan alla, ennenkuin mitään konkreettista on näkösällä. Samalla periaatteella löytyy varmasti kiitettävää, kunhan laittaa pätkän ilmastointiteippiä sisäisen kriitikon suun päälle.

Katsotaanpas, mitä korteilla on sanottavana viikonlopusta. Homma toimii näin:

  • Vedä syvään henkeä, sulje halutessasi silmät ja keskity.
  • Valitse sitten yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Malakiitti

Malakiitti on voimakas metafyysinen kivi, joka auttaa suodattamaan energiatukoksia ja tasapainon löytymistä. Se lisää itseymmärrystä ja tasapainottaa tunne-elämää.

Malakiitti on kehon ja mielen hoitaja, joka auttaa kohtaamaan menneisyyden nostamalla pintaan muistoja, jotka olemme kieltäneet tai halunneet jättää käsittelemättä. Se on myös yksi merkittävimmistä terapeuttisista kivistä.
Malakiittia voi käyttää apuna hengitys- ja univaikeuksiin, sekä lempeänä kanssakulkijana synnytyksessä.

Rutiili kvartsi

Erityinen vuorikristallin olomuoto, jossa kirkkaan kristallin sisällä näkyy puikulamaisia mustia turmaliinihiukkasia. Se tasapainottaa ihmissuhteita ja auttaa harmonian löytämisessä parisuhteeseen. Rutiili vuorikristalli tukee ongelmanratkaisua siten, että ongelman ydin, perimmäinen syy löytyy. Sen avulla voi myös halutessaan herättää ja stimuloida intohimoa liittyen niin työhön, tehtäviin, ihmisiin tai mihin vain voiman haluaakaan kohdistaa – samoin kuin seksuaalisuutta.

Onyksi

Viilentää kuumina käyviä tunteita ja tasapainottaa olemuksen eri puolia (yin & yang). Helpottaa stressiä ja surua, vahvistaa itsehillintää, moraalia ja itsekuria. Antaa voimaa ja kestävyyttä korkeidenkin tavoitteiden saavuttamiseen.

 1. Sauvojen 4 –  Täydentyminen

Tunnet olosi mitä todennäköisimmin harvinaisen itsevarmaksi ja aloitekykyiseksi. Luotat omiin vaistoihisi ja uskallat näyttää tunteesi vilpittömästi. Nyt on aivan selkeästi luovuuden ja kasvun aika, sillä vaikka Sauvojen 4 kuvaakin täyttymystä ja tyytyväisyyttä, se toisaalta kannustaa uusien asioiden aloittamiseen – kunhan vain vanhat keskeneräiset työt ja tehtävät saatetaan ensin loppuun.

Vinkki viikonlopulle: Nyt on korkea aika jättää kaikki vanha ja aikansa elänyt taakse. On täysin ok ja jopa tärkeää keskittyä vain itselle mieluisiin ja tärkeisiin asioihin positiivista vastuunottoa unohtamatta. Nyt on hyvä aika sekä nauttia omista aikaansaannoksista että tehdä uusia ja raikkaita suunnitelmia. Usein kortti viittaa myös uuden ihmissuhteen alkamiseen.

2. Sauvojen Kuningatar

Pitkä vaikea aika on nyt takanapäin ja on vihdoinkin hetki hengähtää ja kerätä voimia. Kaikki kokemukset ovat lisänneet ymmärrystäsi ja voit katsoa ympärillesi ja tajuta asiat selkeämmin kuin aikaisemmin.

Vinkki viikonlopuksi: Sauvojen kuningatar kehoittaa pitämään huolta itsestäsi – sekä fyysisestä että psyykkisestä puolesta, sisäisestä ja ulkoisesta kauneudesta. Raskaina aikoina ei tule pidettyä yllä kaikkia hyvinvointia lisääviä rutiineja, mutta nyt olisi oiva hetki helliä itseä lepäämällä, liikkumalla, rentoutumalla ja miksei vaikka vanhalla kunnon kasvohoidolla.

3. Miekkojen 9 – Julmuus

Kortti viittaa siihen, että olet täynnä itsesyytöksiä ja välillä jopa julma itseäsi kohtaan. Taustalla on todennäköisesti tunne kyvyttömyydestä. Ratkaisuja on olemassa, mutta jostain syystä niitä vain ei pysty eikä kykene toteuttamaan. Samalla kuitenkin tiedät, että sinusta löytyy niin henkistä kuin fyysistäkin voimaa tilanteen ratkaisuun.

Vinkki viikonlopuksi: Synkkien ajatusten hautominen ja itsensä aliarvioiminen ei johda mihinkään. Meditoinnista ja sen sellaisesta on toki hyötyä, mutta juuri nyt parasta olisi, kun vain tarttuisit toimeen. Pidä pieni tauko oman pään sisällä kieriskelyssä ja tee jotain konkreettista, mikä vie asioita eteenpäin. Oli se sitten miten pieni asia hyvänsä.

Nostin itselleni ykkösen – ja melkein alkoi taas naurattaa tuo viesti, että keskeneräiset hommat olisi syytä tehdä loppuun ennen uusien juttujen kimppuun heittäytymistä. Olen nimittäin juurikin tehnyt listaa kaikista puolivalmiista projekteista, jotka haluan saada pois päiväjärjestyksestä ja valmiiksi. Uusia suunnitelmia on tietty pää täynnä (niinkuin aina)!

Ihanaa viikonloppua ja kolmatta adventtia! ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *