Torstai Tarot – positiivisuuden viikonloppu!

Viikonloppu ja itseasiassa koko ensi viikko on pullollaan positiivisuutta. Pääosin kiitos ihanista viboista kuuluu Ravun tähtikuviossa majailevan Venuksen lähettämälle energialle. Tänään se kaiken lisäksi tekee kuviota Uranuksen kanssa, mikä lisää kivaa kihelmöitiä ja seikkailun tuntua erityisesti rakkausjuttuihin. Eikä siinä vielä kaikki, sillä Mars (Leijonan tähdistössä) lisää flirttailevaa hauskanpidon energiaa mausteeksi. Aivan vallattoman ihanaa meininkiä viikonlopulle siis!

Olen menossa Peetulle muuttoavuksi viikonloppuna, mutta nyt tuntuu vähän siltä, että kannattaisi ehkä harkita myös kaupungilla pyörähtämistä! Haha!

Ainoa ilonpilaaja on Kaloissa sijaitseva kritiikkiplaneetta Saturnus, joka pistää meidät sunnuntai-iltana epäilemään itseämme ja muutenkin voi itsetunto olla hetken koetuksella. Se on kuitenkin ohimenevä vaihe ja kaikenkaikkiaan koko ensi viikko on pääosin tasaista ja positiivisen leppoisaa menoa.

Katsotaanpas sitten, mitä korteilla on sanottavana viikonlopusta. Homma toimii näin:

– Vedä syvään henkeä, sulje halutessasi silmät ja keskity.
– Valitse sitten yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
– Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Jaspis

Positiivisuuden kivi, joka suojelee negatiivisuutta vastaan. Eheyttää, lisää tyyneyttä ja mielenrauhaa, lohduttaa. Auttaa päämärättömyyteen.

Sitriini

Iloinen ja älyllinen kivi, joka karkoittaa alakuloisuutta. Lisää perheyhteyttä ja auttaa tiimityöskentelyssä. Puhdistaa auraa, lämmittää, hoitaa ja uudistaa ihoa.

Karneoli

Karneoli helpottaa surua, vähentää kateutta ja pelkoja. Se juurruttaa nykyhetkeen, lisää elinvoimaa, antaa rohkeutta ja kehittää analyyttisiä kykyjä. Lisäksi se lisää päättäväisyyttä, päämäärätietoisuutta ja itsetuntoa.

1. Lanttien 5 – Huoli

Kortti symboloi vanhojen rakenteiden ja uskomusten sortumista. Jotain uutta on syntymässä vanhan tilalle. Tasapaino tuntuu olevan hukassa ja sopusointu kadoksissa. Uhkakuvat ovat pääasiassa ulkoisia, rahaan, työhön, terveyteen ja ihmissuhteisiin liittyviä. Totutut mielen rakenteet on nyt kuitenkin aika jättää taakse ja lopettaa huolien ja murheiden hautominen. Jotain uutta on syntymässä vanhan tilalle.

Vinkki viikonlopuksi: Kun kaaos on ohitse, eteen avautuu jotain kaunista ja arvokasta. Älä anna mielellesi ylivaltaa, vaan luota siihen, että elämä pitää sinusta huolta. Uskalla luopua totutuista toiminta- ja ajattelutavoista.

 2. Maljojen Prinssi

Tulossa vaikuttaisi olevan varsin fyysinen viikonloppu. Paljon hyvää energiaa, mutta silti pitää muistaa myös levätä. Oman kehon kunnioittaminen ja arvostaminen on ensiarvoisen tärkeää ja sen viestejä kannattaa kuunnella sisäiset korvat höröllä. Jos toiveissa on perinteisten sovinnaisuuden rajojen rikkominen, nyt on siihen erinomainen hetki.

Vinkki viikonlopuksi: elämä ei ole pelkästään henkinen tai intellektuaalinen kokemus, fyysiset tarpeet ovat olennainen osa ihmisenä olemista myös. Kortti viittaa varsin selkeästi siihen suuntaan, että kehottaisin vaihtamaan puhtaat lakanat. 😉

3. Maljojen 10 – Täyttymys

Vain muutos on pysyvää sanotaan – ja kun suhtautuu luottavaisesti elämään ja tulevaisuuteen, asiat yleensä järjestyvät parhain päin. Toki on muutoksia ja muutoksia, mutta maljojen kymppi edustaa ehdottomasti muutosta parempaan. Luottamus ja usko saavat kaiken ilmenemään juuri oikealla hetkellä ja oikeassa paikassa. Asioiden eteen ei tarvitse taistella.

Vinkki viikonlopuksi: Muista rentoutua ja antaa asioiden edetä omalla painollaan. Tärkeää on myös katsoa ympärilleen ja olla kiitollinen ja nauttia siitä mitä on nyt. Turha ahneus vain vie ilon niistä saavutuksen hedelmistä, joista kuuluisi herkutella juuri nyt.

Varsinkin kakkos- ja kolmoskortin viestit on aivan täydellisessä synkassa kosmisten tuulien kanssa. Itselleni nostin kuitenkin ykkösen, joka tuntuu aavistuksen haasteellisemmalta… Mutta ei muuta kuin ilon kautta ja sillä luottamuksella, että kaikki järjestyy!

Ihanaa viikonloppua! ❤️

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *