Torstai Tarot – huolellisuutta ja päättämättömyyttä

Tarot-täti on täällä kärvistellyt jo ties miten monetta päivää oikein kunnon migreenikohtauksen kourissa. Kai se on tämä Neitsyen aika, mikä saa meikäläisenkin viilipyttyhermot stressaantumaan ja todo-listan pituus – mikä normaalisti vain lähinnä inspiroi (ja vähän huvittaa…) – aiheuttaa nyt sen tason hermojen kiristymistä, että migreenihän siitä on seurauksena. No, viikonlopuksi ei onneksi ole muita suunnitelmia kuin se ikuinen oma loppumaton tekemättömien asioiden listani…

Planetaarisien kuvioiden kiinnostavin juttu taitaa olla se, että Merkurius siirtyy ylihuomenna Vaa’an tähtimerkkiin. Se tietää helposti epäselvää kahden vaiheilla keikkuvaa kommunikointia ja ärsyttävää jossittelua, epäselväksi jääviä päätöksiä (Vaaka mielellään jättää aina takaportin siltä varalta, että jotain parempaa ilmaantuu näköpiiriin) ja ylipäätään “katsotaan sitä sitten” -asennetta niin ihmissuhteissa kuin kaikenlaisessa muussakin päätöksenteossa. Kun tämän yhdistää Neitsyelle tyypilliseen perfektionismiin ja huolellisuuteen, voi olla, että kaikenkarvaiset asiat nyt vain kertakaikkiaan junnaavat paikoillaan.

Mutta katsotaanpas myös, mitä kortit sanoo  viikonlopusta! Homma toimii näin:

  • Vedä syvään henkeä, sulje halutessasi silmät ja keskity.
  • Valitse sitten yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Vuorikristalli

Vahvistaa harmoniaa ja tasapainoa, auttaa ajattelemaan johdonmukaisesti. Kirkastaa mieltä ja rauhoittaa tunteiden myllerryksessä. Noitien käyttämä kivi, jonka avulla on mahdollista muuttaa negatiivisia energioita positiiviseksi. Kiviterapiassa vuorikristalli on mestariparantaja.

Rubiinifuksiitti

Rubiinin intohimo ja elämänilo yhdistettynä fuksiitin ehdottomaan ja epäitsekkääseen rakkausenergiaan tekee rubiinifuksiitista voimallisen sydämen kiven. Se hoitaa särkynyttä tai muutoin kovia kokenutta sydäntä ja virrattaa tilalle hellivää rakkautta. Kivi luo kantajalleen turvallisen olotilan sekä fyysisesti, että emotionaalisesti, samalla kun se innostaa tavoittelemaan rohkeasti omia haaveita.
Rubiinifuksiitti yhdistää mielen viisauden sydämen intohimon kanssa ja auttaa siten luottamaan omiin kykyihin ja tekemään viisaita päätöksiä. Tämän kiven avulla on mahdollista juurtua rohkeasti takaisin maahan avoimella sydämellä, joka on alkanut parantua ja vahvistua.

Labradoriitti

Hyvin suojeleva kivi, joka tukee erityisesti muutostilanteissa oli ne sitten henkisellä tasolla tai ihan konkreettisia. Vahvistaa intuitiota ja tukee siten päätöksenteossa. Auttaa tunnistamaan juuri sen oman polun ja poistaa pelkoja muutoksen edessä. Lisää luottamusta siihen, että asiat kyllä järjestyvät. Tasaannuttaa ylikierroksilla käyvää mieltä (sopii hyvin myös ylivilkkaille tai levottomille lapsille!) ja labradoriittia on käytetty myös helpottamaan kuukautiskipuja.

1. Lanttien 5 – Huoli

Kortti symboloi vanhojen rakenteiden ja uskomusten sortumista. Jotain uutta on syntymässä vanhan tilalle. Tasapaino tuntuu olevan hukassa ja sopusointu kadoksissa. Uhkakuvat ovat pääasiassa ulkoisia, rahaan, työhön, terveyteen ja ihmissuhteisiin liittyviä. Totutut mielen rakenteet on nyt kuitenkin aika jättää taakse ja lopettaa huolien ja murheiden hautominen. Jotain uutta on syntymässä vanhan tilalle.

Vinkki viikonlopuksi: Kun kaaos on ohitse, eteen avautuu jotain kaunista ja arvokasta. Älä anna mielellesi ylivaltaa, vaan luota siihen, että elämä pitää sinusta huolta. Uskalla luopua totutuista toiminta- ja ajattelutavoistasi.

 2. Maljojen Prinssi

Tulossa vaikuttaisi olevan varsin fyysinen viikonloppu. Paljon hyvää energiaa, mutta silti pitää muistaa myös levätä. Oman kehon kunnioittaminen ja arvostaminen on ensiarvoisen tärkeää ja sen viestejä kannattaa kuunnella sisäiset korvat höröllä. Jos toiveissa on perinteisten sovinnaisuuden rajojen rikkominen, nyt on siihen erinomainen hetki.

Vinkki viikonlopuksi: elämä ei ole pelkästään henkinen tai intellektuaalinen kokemus, fyysiset tarpeet ovat olennainen osa ihmisenä olemista myös. Kortti viittaa varsin selkeästi siihen suuntaan, että kehottaisin vaihtamaan puhtaat lakanat. 😉

3. Lanttien Kuningatar

Viikonlopun avainsana on lepo. Sisäinen kauneus on tärkeintä, mutta se ei pääse säteilemään läpi, jos ei pidä kehostaan hyvää huolta. Takana on erittäin raskas ja koettelemuksia täynnä oleva ajanjakso. Nyt on aika pitää huolta itsestä, kerätä voimia ja levätä.

Vinkki viikonlopuksi: Olet täynnä elämänkokemuksien tuomaa viisautta, vahvuutta ja energiaa. Luottamus omaan itseen on vahva sekä henkisellä että fyysisellä ja aistillisella puolella. Kuitenkin ihan ensinnä on pidettävä huolta, että keho voi hyvin. Vasta silloin kaikki upea energia pystyy virtaamaan vapaasti.

KÄÄK! Siis maljojen prinssi tuli taas!! Ja tällä kertaa nostin sen itselleni. Tässä migreenin keskellä en nyt tiedä, miten innoissani olen fyysisen viikonlopun ajatuksesta – toisaalta nyt, jos koskaan tuo lepääminen ja kehon kuunteleminen herkällä korvalla on ensiarvoisen tärkeää. Ja eihän sitä tiedä, vaikka olo tästä paranisi nopeastikin, yleensä kyllä valitettavasti menee melkein viikko ennenkuin olen täysin tolpillani.

Ihanaa viikonloppua – kyllä se taas tästä!

 

2 Responses

  1. Mä taas valitsin vuorikristallin, joka muuten sopii hyvin myös kortin henkeen 😀 Ja joo, vanhaa poistetaan ja uutta on tulossa. Toisaalta, sitä olen itse halunnut 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code