Chanel Cruise Collection 2007/2008

Karl Lagerfeldt esitteli Chanelin Cruise Collectionin muutama päivä sitten Santa Monican lentokentällä. Cruise Collection on siis mallisto joka julkaistaan kevät- ja syysmallistojen välissä. Yleensä se on vähän suppeampi ja suunnattu jet-setin lomailun aikaisiin tarpeisiin. Chanelin Cruise Collectionin julkistamista oli seuraamassa noin 500 lehdistön edustajaa ja tietenkin pakolliset julkkikset Lindsay Lohanista Victoria Beckhamiin ja Olsenin siskoksiin olivat myös paikalla.

Minttu yksinkertaisesti r a k a s t a a hyviä mainoksia ja ihan tosi mahtava on Chanelin Cruise Collectionin teaseri – tsekkaa vaikka:
Tässä vielä muutamia suosikkeja itse mallistosta:

Ihanan rento pitkä mekko. Raidoitus on merihenkinen olematta liian ilmeinen. Paljon rannekoruja kummassakin ranteessa. Me like!

Minttu luuli, että reisitaskushortsit olivat jo sooo last season… Mutta ihmeen raikkaalta tämä yhdistelmä näyttää. Tykkään myös tosi paljon kuvan sandaaleista ja harmaankhaki/oranssinpunainen väriyhdistelmästä!

Kesän juhliin… Nude silkkisifonkiunelma alla ja musta viritys päällä, joka muodostaa hauskasti Chanel-tikkauksen näköisen kuvion. Tsekaa myös oranssinpunaiset peep-toet

Sporttia ja glamouria samassa paketissa. Lippis, hot-pantsit ja paljettinen pusakka – voin hyvin kuvitella yhden jos toisenkin celebrityn hillumassa näissä vetimissä ja näyttävän älyttömän coolilta.

Tsekkaa lisää kuvia Fabsugar kuvagalleriassa

Kuvat: Fabsugar

2 Comments

  1. every

    Sulla kun on noita tahranpoistojuttuja, niin olisi tosi jees jos tekisit jutun meikkivoidetahran poistamisesta! Olen ihan pulassa sen kanssa :/

    Reply
  2. Minttu

    Every: Hyvä idea! Meikkivoidetahrat onkin tosi rasittavia.

    Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *