Suolaista ja makeaa

Pikapikainen hei täältä Tukholman kulmilta! Pitää tästä lähteä pikkuisen juhlistamaan arvatkaa-ny-mitä-päivää… Haha!

Päivällä toimistolla mentiin tällaisessa prässihousu-maastokenkä -yhdistelmässä + toimisto-topiksi alennetun entisen juhlapaidan kanssa. Nyt illaksi vaihdan alaosaksi mustan hameen ja DvF:n mokkabootsit. Ihana Michael Kors pääsee myös ekan kerran ulkoilemaan. Toivotaan, että saan jonkun värvättyä kuvauspuuhiin vielä illan aikana, mutta nyt:

“ja, må jag leva, ja, må jag….”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • jakku, H&M
  • toppi, Zara
  • housut, frk
  • kengät, Vagabond
  • palkkisormus (saatu), Ideakoru

8 Comments

  1. K

    Hyvää syntymäpäivää Minttu!

    Reply
    • Minttu

      Voi kiitos! Oli oikein hyvä syntymäpäivä!

      Reply
  2. Ninneri

    Heh, pakko kertoa pikku juttu sulle, joka ei liity aiheeseen mitenkään, mutta kuitenkin. Sain tuossa vuoden vaihteessa työtarjouksen Tanskasta ja pohdin pitkään jättääkö opinnot hetkeksi tauolle ja hypätä tuntemattomaan. Lopulta uskaltauduin lähtemään luettuani sun juttuja Tukholmasta (erityisesti se kirjoitus rohkaisi, jossa kerroit elämäsi hankalammista ajoista -ja niiden yli pääsemisestä), koska tajusin että kyllä se elämä jatkuu muuallakin. Ja tällä hetkellä olen onnellisempi täällä kuin pitkään aikaan Tampereella 🙂 Että kiitos inspiraatiosta ja paljon onnea synttäripäivänä!

    Reply
    • Minttu

      Kiitos onnitteluista ja tuntuu ihan mahtavalta, että olen voinut inspiroida sinua uskaltamaan hyvältä tuntuvien ratkaisuiden tekemiseen!

      Reply
  3. Sr

    Onnea Minttu! Toivottavasti synttäripäiväsi oli iiiihana 🙂

    Olen tässä pähkäillyt Huntereiden tilaamista ja ajattelin sultakin kysäistä kokemuksiasi. Pohkeeni eivät ole mallia hammastikku, joten mietinkin tässä saanko bootsit vedettyä jalkaan, varsinkin kun tykkään pitää (pilli)farkkuja varsien sisällä. Hmmm…. Pohdintaa pohdintaa…

    Reply
    • Minttu

      Kiitti Sr! Synttärini olivat oikein ihanat!

      Olen pärjännyt Hunterieni kanssa oikein hyvin, vaikka en todellakaan ole mikään hoikkapohkeinen… Useimmiten käytän saappaita hameen kanssa siitä yksinkertaisesta syystä, että käytän usein hametta, mutta kyllä pillifarkutkin mahtuvat väliin ihan hyvin. Brandoksen mittojen mukaan pohkeeni on tismalleen sama ympärysmitaltaa kuin saappaiden suu, mutta tosiaan ihan mainiosti on toiminut.

      Reply
      • Sr

        Kiitti vinkistä, täytyykin siis rohjeta pohkeiden mittailuun. Auts 😉 tosin voi olla että jatkan keltaissa hai-saappaissa tallaamista ja säästän rahat tulevaan NYCin reissuun. Sinne ei missään kumppareissa lähdetä 😀

        Reply
        • Minttu

          Oi – pääset New Yorkiin!! Mä haluan myös!

          Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *