Day: January 31, 2009

Ihan tuoreeltaan tulikin täällä jo esiteltyä lyhyt viedeonpätkä Minimarketin syysnäytöksestä kera alustavan analyysin. Ihan pakko kuitenkin vielä laittaa muutama suosikki ja syksyn key piece esittelyyn.
Minimarket uhmaa perinteisiä naivinyksinkertaistavia teorioita lamakaudella pitenevistä hameenhelmoista ja tarjoaa herkullisen minitulppaanin yhdistettynä laatikkolinjaiseen kaksiriviseen jakkuun. Toimii!
Ruudullisia vyötäröltä tiukasti vyötettyjä päällystakkeja näkyi muutamassakin näytöksessä (mm. Rodebjer ja Cheap Monday). Minimarketin keeppiversio on erittäin elegantti.
Olen sitä mieltä, että valkoinen on aliarvostettu syys- ja talviväri. Minimarketin tulppaanihelmainen mustin kookkain napein huoliteltu villakangastakki suorastaan huutaa päästä samalle sesongille lumiukkojen kanssa. Tsekkaa oranssinkeltaiset nilkkurit.
Pehmeyttä business-pukeutumiseen? Jakkupuvun sijaan kaksirivinen hohtavasta pukukankaasta valmistettu mekko ja valkoinen kauluspaita. Johtoryhmä here I come!
Hallittu volyymi, selkeät räätälöidyt linjat ja laadukkaat materiaalit – ei ihme, että Minimarketilla menee hyvin.
Kevyesti a-linjainen ei ihan vartalonmyötäinen kotelomekko ja vajaamittainen laatikkomainen melkein boleromaisia mittasuhteita hipova jakku. Suorastaan rakastan asun silhuettia ja hienovaraista modernia tyylikkyytä.
Sama pätee housupukuun, jossa niukkalinjaiseen tiukasti vyötettyyn bleiseriin on yhdistetty väljät, vajaamittaiset pukuhousut. Punaruskeat nilkkurit pisteenä iin päällä.

Pörhöisiä materiaaleja ja ruutuja oli eksynyt muutaman muun suunnittelijan tavoin myös Minimarketin mallistoon. Tosin allaolevan kuvan hilpein osuus lienee kakkosrivissä äärimmäisen topakkana näytöstä seuraava muotibloggari. Ha ha!!
Kiitokset kuvasta valloittavalle Karolinelle!

Oikeastaan voisin saman tien vinkata, että Karolinen blogi on tosi ihana, välittömällä tavalla kirjoitettu ja kuvista välittyy coolius, jota ei opettelemalla saavuteta. Huono puoli tosin on, että blogi on vakavasti koukuttava ja koska Karoline kertoilee palasia myös yksityiselämästään, olen täällä tuhansien muiden tavoin ihmeissäni, mihin poikkis – Dude – on hävinnyt… Pelkään pahinta, mutta täytyy kyllä sanoa, että muotibloggarin kosto on kauhea! ;DD

Peetu lähdössä cityyn kavereitten kanssa. Marinevibat kiteyttävät kollektiivisen tunnelman: kevät saisi tulla jo!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Peetun perusasusteet: rippilahjaksi saatu mustavalkoinen Swatchin kello ja kapea niittiranneke. Kapea hopeasormus on Peetun käsityötunnilla itse tekemä.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

  • raitatoppi, Gina Tricot
  • neuletakki, Esprit
  • farkut, Cheap Monday
  • bootsit, Vagabond
  • takki, Whyred
  • huivi, Rules by Mary
Old stuff