Day: December 6, 2007

Muutama vuosi siihen meni, että totuin tekemään ihan tavallisen työpäivän Suomen itsenäisyyspäivänä. Aluksi tuntui ihan hassulta istua toimistolla ja seurata vain netistä juhlatunnelman etenemistä. Onneksi TV Finland sentään lähettää ihan kiitettävästi ohjelmaa Linnan juhlista. Juhla-asujen arvostelusta sohvalla verkkareissa röhnöttäen ei siis onneksi tarvinnut luopua.

Tänä vuonna päätimme kuitenkin juhlistaa itsenäisyyspäivää syömällä hyvin Clas på Hörnet -ravintolassa Vasastanissa tutun suomalaisporukan kanssa – niinkuin olen täällä jo ehtinyt mainostaakin.

Kaikkein mahtavinta olisi, jos ennen juhlia saisi viettää rauhallisen päivän kotona itseään puleeraten ja bile-outfittia viilaillen. Aika usein sitä kuitenkin pitää viilettää iltamenoihin suoraan työpaikalta. Tämäniltaista ”pikakaunistumista” varten pakkasin toimistolle mukaan:

– Merivesi-spray, KMS
– Kiiltosuihke, Phc
– Silmänrajauskynä, YSL, sävy 6 (vähän viininpunaiseen vivahtava)
– Luomiväripaletti, Clinique, sävy Double Date & Sugar Sugar
– Huultenrajauskynä, Lancome, sävy Rose Thé
– Huulikiilto, Face Stockholm, sävy 3
– Eyeliner-paletti, Chanel
– Poskipuna/maahohde, i.d. Minerals, sävy Warm Radiance
– Puuteripaperit, Body Shop

Ja tietty vähän extra-kampetta, joiden avulla toimistoasu muuntautuu, jos ei nyt aivan gala-asuksi, niin ainakin hiukan juhlavammaksi.

Asut kokonaisuudessaan:

Before…
– Uusi hame, Twenty8Twelve 🙂
– Tummanruskea villapoolo, Stockmann
– Tummanruskeat legginssit, Debenhamns
– Ruskeat bikers-bootsit, Vagabond

…and After!
– Hame, kuten edellä, Twenty8Twelve
– Himmeästi kiiltävä musta neulepaita, Zara
– Mustat ohuet sukkikset, Vogue
– Punaiset juhlakengät, Scorette
– Punainen clutch, H&M (laukku on muuten tismalleen kenkien värinen – ihan sattumalta!)
– Kaulassa helminauha ja kynsissä Essien tummanpunainen A-list –kynsilakka. Ranteessa oleva helminauha alkoi tuntua siltä, että se on vähän too much, joten se vaihtui äidin vanhaan hopeiseen pantamaiseen rannekoruun.

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!!
Illan fikatreffit alkoivatkin yllättäen vierailulla Selected Brands -toimiston A/W 2007 ja S/S 2008 sesonkien mallikappaleiden myyntitilaisuudessa. Tarjolla oli mm. Pepe Jeansin, Lacosten, Twenty8Twelven ja Paul Smithin vetimiä erinomaisen kohtuullisin hinnoin. Mm. Paul Smith -sandaalit maksoivat noin 20 € pari!! Arvaatkaapa korpesiko, että mallikoko 37 oli liian pieni 38 kokoiseen jalkaani! Ja voitte uskoa, että tein kaikkeni saadakseni edes jotkut niistä mahtumaan, mutta onneksi järki voitti…

Mukaan tarttui kuitenkin todella ihastuttava vihertävänharmaa hamonen Millerin sisarusten Twenty8Twelve -mallistosta (noin 40 €). Testailin myös kivaa valkoista paitapuseroa/tunikaa, mutta pihiyksissäni jätin sen ostamatta (näin ennen joulua tuntuu jotenkin petturimaiselta ostaa juttuja itselleen…), vaikka hinta, noin 50 €, ei oikeastaan olisi ollut kovin paljon.

Aion laittaa hameen huomenna itsenäisyyspäivän päivällisille – eli lisää kuvia tulossa!

Old stuff